Installatie | Storingen | Onderhoud | Advies
06 10 12 81 15

Werkzaamheden


Wij helpen u met uw klus, wij zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven.


Erkend installateur

JB Projectservice is een InstallQ erkend installateur. Dit houd in dat ons werk volgens alle geldende normen, het bouwbesluit en andere eisen. Maar ook werk met de juiste materialen en gereedschappen. Wij van JB Projectservice hebben een landelijk erkend vakdiploma. en worden periodiek gecontroleerd op onze werkzaamheden. Wilt u hier meer over weten? kijk dan op echteinstallateur.nl


Elektrotechnische installatiewerkzaamheden

Wij helpen u met alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden.

Bent u opzoek naar een elektrotechnisch installateur? JB Projectservice is de installateur voor u. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en helpen u met alle voorkomende werkzaamheden. Van klein tot groot, voor elk project bent u bij ons aan het juiste adres.


Of u nu een laadpaal wilt laten plaatsen of uw bedrijf wilt voorzien van LED verlichting, thuis een nieuwe keuken krijgt, wij kunnen u helpen.


JB Projectservice is een transparant bedrijf, gebruikt A merk materiaal en zorgt voor persoonlijk contact en bedrijfszekerheid, ook hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staanNEN1010

Wij van JB Projectservice werken volgens de huidig geldende normen en zijn hier volledig van op de hoogte. De vastgestelde norm voor elektrotechnische installaties is de NEN1010. Tijdens onze werkzaamheden hanteren wij deze Nederlandse Norm van de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut. Deze norm draagt bij aan de veiligheid van uw elektrotechnische installatie. Door het toepassen van deze norm werkt uw installatie veilig en naar behoren.


Storingen

In elke elektrotechnische installatie kan een storing ontstaan. Wij van JB Projectservice zijn altijd te bereiken om u snel weer op weg te helpen. 

Elektrische storingen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld uw aardlekschakelaar die niet meer werkt, uw schakelaar die stuk is maar ook voor uw lamp die het niet meer doet.

Bent u aan het klussen en heeft u een leiding geraakt? Doet uw stopcontact het niet meer? Uw stoppen blijven stuk gaan? Uw automaten blijven uitschakelen? Neem snel contact met ons op en wij komen uw storing verhelpen.

Een storing is altijd vervelend en komt altijd onverwacht, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor uw storing en zullen in overleg met u de juiste tijd inplannen om bij u langs te komen. Ook als dit op dezelfde dag nog dient te gebeuren komen wij bij u langs 


Onderhoud

Uw elektrotechnische installatie heeft onderhoud nodig, bijvoorbeeld diverse aandachtspunten na een keuring. Wij verzorgen ook dit onderhoud voor u en nemen deze zorgen volledig uit uw handen. Het onderhoud van de elektrische installatie is afhankelijk van het type en formaat van uw installatie. 


Elektrische laadpaal

Tegenwoordig zijn laadpalen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij als JB Projectservice kunnen uw laadpaal installeren, wij kunnen voor elke installatie de juiste laadpaal adviseren en plaatsen. Uw elektrische auto kan opgeladen worden op een laadpaal op uw eigen terrein, wat wilt u nog meer.

 © Copyright - 2022 JB Projectservice - Algemene voorwaarden


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram