Installatie | Storingen | Onderhoud | Advies
06 10 12 81 15

Werkzaamheden


Wij helpen u met uw klus, wij zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven.


Erkend installateur

JB Projectservice is een InstallQ erkend elektrotechnisch installateur. Dit heeft voor u vele voordelen, zo bent u ervan verzekerd dat wij volgens de juiste normen en eisen werken zoals de NEN1010 en het bouwbesluit.  Ook dragen wij als InstallQ erkend installateur zorg voor uw comfort en veiligheid in uw installatie. 

JB Projectservice is voorzien van een landelijk erkend vakdiploma en wordt periodiek gecontroleerd op de werkzaamheden. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op echteinstallateur.nl


Elektrotechnische installatiewerkzaamheden

JB Projectservice kan u helpen met alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden. 

Bent u opzoek naar een elektrotechnisch installateur voor uw verbouwing? JB Projectservice gaat geen uitdaging uit de weg, grote en kleine klussen voeren wij voor u uit.

Tevens leveren wij A-merk materiaal en helpen wij u met verduurzaming van uw woning of bedrijfspand


Verduurzaming

JB Projectservice kan u helpen op diverse gebieden om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Zo hebben wij ruime ervaring met LED verlichting en het vervangen van TL voor LED. maar hiernaast bieden wij ook laadpalen aan om uw voertuig thuis duurzaam te kunnen opladenNEN1010 en Bouwbesluit

JB Projectservice voert werkzaamheden uit volgens de huidige geldende normen. Voor elektrotechnische installaties is de NEN1010 de vastgestelde norm. De NEN1010 is de norm voor alle elektrotechnische installaties, vastgesteld door het Nederlandse Normalisatie Instituut. Door het toepassen van deze norm is uw installatie volledig veilig in gebruik.


Keuring en inspectie


Aan de hand van de NEN1010 kunnen wij uw installatie inspecteren. Een zogenaamde NEN3140 keuring geeft u inzicht in uw installatie, de veiligheid en eventueel de gebreken in uw installatie. Na inspectie ontvangt u een rapport welke u kunt gebruiken om aan te tonen dat uw installatie veilig is, of om actie te ondernemen op de eventuele gebreken.


Ook voor deze inspectie bent u bij ons aan het juiste adres


Storingen

Als in uw installatie een storing ontstaat wilt u deze het liefste snel opgelost hebben. JB Projectservice is altijd bereikbaar om u snel te helpen.

Voor elke storing maken wij snel met u een afspraak om uw storing weer te verhelpen. 


Neem snel contact met ons op om uw storing te verhelpen.


Onderhoud

Elke elektrotechnische installatie heeft onderhoud nodig. Zo kunnen bedrijven voor keuringen komen te staan en aandachtspunten die hieruit komen. Maar ook bij particulieren kan onderhoud een belangrijk onderdeel zijn van ons contact met u.

Wij van JB Projectservice ontzorgen u graag volledig, en nemen daarom het onderhoud ook voor u uit handen.


Elektrische laadpaal

Wij helpen u graag met uw eigen laadpaal. Hoe makkelijk is het om in plaats van de openbare laadpaal, uw eigen laadpaal thuis te gebruiken. Voor elke installatie kunnen wij u adviseren welke laadpaal het beste bij u past. Natuurlijk ontzorgen wij u ook volledig bij het installeren van deze laadpaal.


Thuisaccu


Steeds meer mensen willen hun energieverbruik zelf opwekken en gebruiken. Een thuisaccu kan meerdere doeleinden hebben zoals 0 op de meter. Een thuisaccu zorgt ervoor dat u op de momenten waarop de zon niet schijnt ook uw eigen opgewekte energie gebruikt. Een thuisaccu is verduurzaming van uw installatie


 © Copyright - 2024 JB Projectservice - Algemene voorwaarden


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram