Installatie | Storingen | Onderhoud | Advies
06 10 12 81 15

Werkzaamheden


Wij helpen u met uw klus, wij zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven.


Elektrotechnische installatiewerkzaamheden

Wij helpen u met alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden.

Wij als elektrotechnisch installateur helpen u. Wij denken met u mee en adviseren u over uw wensen. Het vervangen van uw verlichting voor LED verlichting, het vervangen van uw groepenkast of het uitbreiden van uw elektrische installatie.

Het aanleggen van uw data installatie, beveiliging, uw laadpaal en nog veel meer. Alle elektrotechnische werkzaamheden voeren wij voor u uit 


Wij zijn een transparant bedrijf welke de voorkeur heeft voor persoonlijk contact en bedrijfszekerheid en veiligheid.


NEN1010

Wij van JB Projectservice werken volgens de huidig geldende normen en zijn hier volledig van op de hoogte. De vastgestelde norm voor elektrotechnische installaties is de NEN1010. Tijdens onze werkzaamheden hanteren wij deze Nederlandse Norm van de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut. Deze norm draagt bij aan de veiligheid van uw elektrotechnische installatie. Door het toepassen van deze norm werkt uw installatie veilig en naar behoren.


Storingen

In elke elektrotechnische installatie kan een storing ontstaan. Wij van JB Projectservice zijn altijd te bereiken om u snel weer op weg te helpen. 

Elektrische storingen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld uw aardlekschakelaar die niet meer werkt, uw schakelaar die stuk is maar ook voor uw lamp die het niet meer doet.

Bent u aan het klussen en heeft u een leiding geraakt? Doet uw stopcontact het niet meer? Uw stoppen blijven stuk gaan? Uw automaten blijven uitschakelen? Neem snel contact met ons op en wij komen uw storing verhelpen.

Een storing is altijd vervelend en komt altijd onverwacht, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor uw storing en zullen in overleg met u de juiste tijd inplannen om bij u langs te komen. Ook als dit op dezelfde dag nog dient te gebeuren komen wij bij u langs 


Onderhoud

Uw elektrotechnische installatie heeft onderhoud nodig, bijvoorbeeld diverse aandachtspunten na een keuring. Wij verzorgen ook dit onderhoud voor u en nemen deze zorgen volledig uit uw handen. Het onderhoud van de elektrische installatie is afhankelijk van het type en formaat van uw installatie. 


Elektrische laadpaal

Tegenwoordig zijn laadpalen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij als JB Projectservice kunnen uw laadpaal installeren, wij kunnen voor elke installatie de juiste laadpaal adviseren en plaatsen. Uw elektrische auto kan opgeladen worden op een laadpaal op uw eigen terrein, wat wilt u nog meer.

 

Zonnepanelen

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor verduurzaming en besparing en investeren daarom in de plaatsing van zonnepanelen. Wij werken met diverse bedrijven samen waardoor wij u ook kunnen helpen met het plaatsen van zonnepanelen.© Copyright - 2021 JB Projectservice - Algemene voorwaarden


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram